Nainen etsii miestä suomi24 suomalainen

nainen etsii miestä suomi24 suomalainen

vielä enemmän rukoilla ja Herra puhui minulle uudestaan, mutta jotakin myönteistä, että ihmiset vastaanottaessaan (lukiessaan) tämän, mitä minä puhun, voisivat levätä hengessän. Suuri lama saapuu pian. Ota vastaan ikuinen elämä. nainen etsii miestä suomi24 suomalainen

Nainen etsii miestä suomi24 suomalainen - Johanna

2010 Kerron seuraavassa mitä näin Ruotsista tullessani neljä vuotta sitten ruotsinlaivalla. Jumala näytti minulle, että tulee monia uusia Babij Jareja Luganskissa ja Doneckissa, monia juutalaisia vangitaan ja tapetaan, kun Venäjän armeija menee pitkin Itä-Ukrainaa. Verikuu tetradi Kun neljä peräkkäistä kuunpimennystä sattuu kahden vuoden aikana juutalaisten kevät ja syysjuhlien aikaan niin puhutaan verikuutetradista. Katariina kuvaili minulle tuon olennon ulkonäön tarkkaan: Leijui. Toinen tärkeä asia oli juutalaisen rabbin ennustus Israelia uhkaavasta terrorihyökkäyksestä, josta on kerrottu myös Jouko Pihon nettisivuilla. Kun jotkut näkivät patsaan ilmestyvän aulaan ja kävelevän kohti seurakuntasalia, alkoivat he repiä takkia patsaan yltä, jolloin patsas horjahti ja osa sen mitaleista putosi lattialle ja osa lipuista hajosi. Jopa sana Ukraina tarkoittaa laitamaata.

Nainen etsii miestä suomi24 suomalainen - Daily christian

Minä murskaan Amerikan ja muiden kansojen jokaisen epäjumalan lopunajan palvelijoideni kautta. Hän vahvistaa teitä, niin että sekin työ, rukoukseenkutsu, jonka Hän on omalle kansalleen kutsuna antanut, tulee täysin suoritetuksi, myös omaisuuskansansa, juutalaisten puolesta. Suomi joutuu vielä Venäjän vallan alle. Laitan profetian sanoman tiettyihin kohtiin omat vajavaiset kommenttini, jos ne mielestäni ovat tarpeen. "Ja he ottavat perinnöksensä Etelämaan ynnä Eesaun vuoren, Alankomaan ynnä filistealaiset; he ottavat perinnöksensä Efraimin maan ja Samarian maan, Benjaminin ynnä Gileadin. Monet katolilaiset, ortodoksit ja protestantit jävät sen takia, että eivät kiinnitä tähän käskyyn huomiota. Se on sohaisu jumalan silmÄTERÄN (Sak.2:8). Muistan ajatelleeni, että näin varmasti voi kuolla, ei ollut mitän pelkoa. Syntyy lakihenkisyyden suuri pauhu, joka valtaa kehän.

Nainen etsii miestä suomi24 suomalainen - Devil's Den

Nuo neljä liveyasmin thai hieronta malminkartano Ratsumiestä toimivat yhteisvaikutuksessa toistensa kanssa; toimivat yhdessä, tänä ajanjaksona, kun teemme lähtölaskentaa kohti messiaan tulemusta. Samalla tavalla kuin nyt vain osa vedestä päsee ränniin ja kourusta vuotaa suurin osa ulos, on myös siunausten laita. Meidän tehtävämmäksi jä "sotavarusteiden" jakelu - täyttäminen Pyhällä Hengellä ja matkaan lähettäminen. Nämä enkelit kaatoivat viiniä laseihin, mutta seurakunnassa oli vain aivan muutamia, jolla oli hieno kultainen pikari kädessä, ja enkelit kaatoivat näihin muutamaan astiaan viiniä suurista leileistä. Pommin räjähtivät, ja suojasta tultuani näin maan olevan musta ja osin tuhoutunut. Ihmiset puhuvat keskenän ja suunnitelevat hyökkäystä. Nyt vihan malja on jo äriän myöten täynnä, tuomiota ei voi enä siirtä. Vielä suurempia ja isompia tulee paljastumaan. Ja nämä armeijat taistelevat keskenän. Sitten vieressäni oleva Niinistö kehotti nostamaan katseen Putiniin, joka alkoi puhua minulle venäjäksi jotain, mitä en ymmärtänyt, mutta koin sen rohkaisevaksi. Jonkun ajan pästä sotilaan alapuolelle piirtyi Suomi - tuo sotilas seisoi Suomen pällä.

0 ajatusta “Nainen etsii miestä suomi24 suomalainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *